Flyttstädning

flyttstädningFlyttstädning på Västkusten!

Välkommen till oss, vi löser er flyttstädning.

Vi är en städfirma som är specialister på flyttstädning, hemstädning, trappstädning och kontorsstädning, hemstäd osv. Vi utför våra städuppdrag i Orust, Tjörn, Stenungsund, Uddevalla och Ljungskile. Vi är dedikerade till att ge dig förstklassiga städtjänster för ert hem eller ert kontor.

Vi fixar er flyttstädning

Är du orolig för att inte få din deposition tillbaka?

Eller är du kanske alltför inriktad på planera flytten till din nya bostad att du oroar dig hur det skall gå med rengöringen och hur du skall hinna flyttstäda ditt hem/lägenhet? Oavsett omständigheterna, kan du lita på att vår städfirma rengör och städar skinande rent igen.
Vår städfirma erbjuder noggrann och pålitliga rengöringstjänster till bland de bästa priserna på marknaden, och vi kommer självklart ta hand om aspekter som behövs för städuppdraget. Fönsterputs ingår ALLTID om du anlitar oss för att flyttstäda er bostad. Låt oss ta hand om din bostad så den blir noggrant städad så att det blir trevligt för nästa person att flytta in.
Vi på Städfixarna Väst har utfört hemstädning i och runtom västkusten, men framförallt Orust, Tjörn, Uddevalla, Ljungskile och Stenungsund  under de senaste åren. Vi har flyttstädat en massa hus, och vi blir mer och mer erfarna och vet var fallgroparna är.

Målet för vårt städföretag är enkelt: Att kunna ge enastående städservice till alla våra kunder och göra livet mindre stressigt för dem, så att de har mer tid för familj, vänner och roligare aktiviteter.

Boka flyttstäd

Alla i vår städpersonal är  professionellt tränade i hur man använder de senaste städteknikerna för att snabbt och effektivt kunna utföra en storstädning. Detta garanterar att ditt hem kommer att städas konsekvent vid varje besök. Vilken underbar känsla. Vi löser er flyttstädning med glädje.