Hemstäd privat

Alla tycker inte städning är särskilt roligt, eller kanske inte har möjlighet att städa, då erbjuder vi en städtjänst för Dig.

Det vi erbjuder för hemstäd är: torka av/damma av ytor, torkar av lister och element, dammsugar, våttorkar (på de golven utan/mindre mattor), torkar av köksluckor/bänkar/kakel, städning av badrum dvs handfat, dusch, badkar, speglar, kakel/klinker och toalett.

Vi städar inte i skåp och under tunga möbler, men har ni något särskilt önskemål så kan vi komma överens.

Önskas flyttstäd ber vi er att ha tagit bort alla möbler så vi lätt kommer åt alla ytor och alla skåp är tomma. Stäng inte heller av el eller varmvatten.

Du vet väl att vi kan dra av 50 procent direkt på arbetskostnaden med hjälp av RUT-avdraget från fakturan? På grund av RUT-avdraget är det idag extra förmånligt för Dig att få hjälp med den löpande städningen hemma, och därmed få tid för annat. På skatteverket hemsid kan du läsa mer av vad detta innebär för dig. Läs mer här >>

På sidan ”kontakta oss” kan du skriva till om du vill ha något annat utöver det vi listat upp, det kan till exempel vara om du vill ha dina blommor vattnade, fönsterputsning mm. Berätta för oss vad ni vill ha hjälp med så kan vi säkert lösa det för er.

För din säkerhet

Om du väljer att inte vara hemma och lämnar nycklar till oss förvarar vi dem i ett värdeskåp!

Om olyckan skulle vara framme så är Städfixarna Väst ansvar/skadeförsäkrade.

Hemstäd Stenungsund med omnejd